perjantai 5. syyskuuta 2014

Mietin tätä otsikkoa puol tuntia, päädyin näin luovaan ratkaisuun...x)

Toivottavasti ette ole vielä yllästyneet katselemaan shootteja, draamis alkaa toivottavasti pian!

Päivää päivää! Kuvasin viikonlopun kuviiaksi shootin, ongelma on vaan se, että Chenille on ainoo nukke, joka tällä hetkellä innostaa muaD:, joten saatte TAAAAAS kuvia rakkaasta dallukastani<3. Voin kuitenkin paljastaa, että tilaan luultavasti syyskuun lopulla uuden nuken! Tyttösen mallia en kuitenkaan aijo paljastaa, muuta, kun että hän on pullip;). Mainitsen tähän väliin, että tätä shoottia oon suunnitellu jo pitkään:). Ennenkuin päästän teidät siirtymään kuvien  pariin, pyytäisin, että jättäisitte toiveita kommentteihin siitä, millaisia postauksia haluaisitte nähdä, koska ideat alkaa olla vähissä...! Nyt kun tärkeimmät asiat on sanottu selatkaa hitaasti shootti:).




 






























































































...











-Ruusu ja Dallaspulla:3









8 kommenttia:

  1. Hihi minua ei ainakaan haittaa shootit Chenillestä <3 Chenille du jardin on yksi lempparidalmalleistani ja on aina kiva nähdä kuvia siitä :) Nuo shootin palikat on hauskoja!

    VastaaPoista
  2. Ihanat palikat... Ja toi nalle♥ Itseäni haittasi hieman se, että osa kuvista oli otettu selvästi salamaa käyttäen.

    VastaaPoista
  3. <3 Aivan liian suloinen shootti <3

    VastaaPoista
  4. Olisi kiva jos tekisitte jonkun esittely postauksen jos esiteltäisiin niiku obitsyja ja chipseja yms. Se ois niiku sellasille joita kiinnostaa pullipit mut ne ei oikein tunne niitä

    VastaaPoista
  5. Chenille on vaan ain niin suloinen. ^3^ Itselläkin on ideat postausten suhteen lopussa joten ideoia ei valitettavasti täältä heru... Mua oikein suloinen shootti! ^^


    ourlovelydolls.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Ihana tyttönen :3 Millainenkohan uusin tyttösesi on? No jään odottamaan innolla että neitokainen saapuu jotta pääsen näkemään kuvia. Ja shootit eivät haittaa ne on kivoja mutta maltan tuskin odottaa kuvatarinan alkua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kaikille ihanista kommenteista, olette ihania kun jaksatte aina piristää<3

      Poista